Uyarı

25 Mayıs 2014 Pazar

ANTİBİYOTİKLER


By on 06:19

ANTIBIYOTIKLER
Antibiyotikler Içerigindeki etkendoksisiklin hiklat, tetrasiklin hidroklorür, levofloksasin, terbinafin hidroklorür, amoksisilin trihidrat gibi maddeler içerir ve vücuttaki bakteriler ile mücadele eder ve enfeksiyonun alt edilmesinde etkili rol oynar. Kulak enfeksiyonlarinin, idrar yolu enfeksiyonlarinin, alt solunum yolu enfeksiyonlarinin ve bel soguklugu hastaliginin tedavisinde kullanildigi gibi diyer tüm vücut organlarindaki enfeksiyonlarla bas eder.
Antibiyotiklerin tablet, draje, surup, ampul, jel gibi bir çok çesidi bulunur.Antibiyotikler diger ilaç türleri gibi bazi yan etkilere neden olmaktadir. Bu yan etkiler her kullanicida farkli özellikte ve farkli düzeyde hissedilmektedir. Genellikle hafif olarak fark edilen yan etkiler, bazi hassas bünye sahibi hastalarda daha ciddi biçimde yasanabilmektedir.
Antibiyotiklrin hafif yan etkileri mide bulantisi, kusma ve mide agrisidir. Bunlar disinda bazi hastalarda ishal ya da kabizlik gibi yan etkiler hissedilmekte, bas agrisi ya da bas dönmesi sorunlari yasanabilmektedir. antibiyotiklerin bazi hastalarda daha ciddi yan etkilerin olabilmekte hasta asiri ishal, asiri ates olabilecegi gibi eklem agrisi ve kasilmalarda yasaybilir hasta bu safhaya gelmeden mutlaka uzman bir hekime götürülmelidir.
Antibiyotik ilaçlardan bazilari sunlardir:Largopen, KlamoksKemoprim, Clin, Ampisina, Monodoks, Penbak, Flagently, Zinnat, Zitromax, Cleocin, Canolen, Biteral, Uniklar, Tionamid, Tigal, Tetramin, Tetralet, Tetradox, Tetra, Terbonile, Terbisil, Terbin, Terafin, Tekfin, Tavanic, Tarivid, Voleflok, Xibac, Zyvoxid,

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri