Uyarı

14 Mayıs 2014 Çarşamba

OVESTİN VAGİNAL KREM YAN ETKİLERİ


By on 18:54


OVESTIN VAGINAL KREM YAN ETKILERI
Ovestin Vaginal krem östrojen hormonu özelligine sahip Estriol maddesi içerir. Kadin sagligina yönelik birçok alanda uygulanan Ovestin Vaginal krem, kadin üreme ve bosaltim sistemi hastaliklari tedavilerinde ve uygulamalarinda kullanilmaktadir. Vajinada meydana gelen tahris, iltihap ve vajina duvarinda meydana gelen incelme tedavilerinde, menopoz ve menopoz sonrasi ihtiyaç duyulan durumlarda, cerrahi müdahale öncesinde ya da sonrasinda, vajinal enfeksiyonlarin tedavisinde destekleyici olarak ve pap smear testi sonuçlarina göre uygulanmaktadir.
Ovestin Vaginal krem yüzeysel bir uygulamaya sahibi oldugu ve kana karisma ihtimalinin düsük olmasindan dolayi abartili yan etkiler yaratmamaktadir. Ancak hastanin vücut direncine göre bir takim yan etkiler hafif düzeyde hissedilmektedir. Belli basli yan etkileri uygulanan bölgede tahris, yanma, kasinti ya da kizariklik. Bunlarin yani sira bazi uygulamalarda memelerde sizi bildirilmektedir.
Ovestin Vaginal krem uygulamasi öncesinde sagliginiz ile ilgili özel bir durumunuz varsa bunu ilgili hekime bildirmeniz gerekir. Özellikle bünyeniz alerjik reaksiyon gösteriyorsa, hamilelik süpheniz varsa, bebeginizi emziriyorsaniz, kalp ve damar hastaliklarindan birisini yasiyorsaniz, beyin damarlarinizda bir sorun varsa bu konuda ilgili hekime açiklama yapmaniz gerekir. Ayrica sebebi bulunamayan vajinal kanamaniz varsa, sarilik hastaligi geçirmis iseniz, karaciger fonksiyonu bozuklugu ya da östrojen hormonuna bagli tümör varsa yine bu durumu da doktorunuz ile paylasmali ve doktorun önerisine göre uygulamaya baslamalisiniz.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri