Uyarı

16 Mayıs 2014 Cuma

Orgametril Yan etkileri


By on 22:35


ORGAMETRIL YAN ETKILERI

Orgametril Kullanimi;
Orgametril tablet adet düzensizligi ya da adet sorunlari tedavilerinde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken linestreol maddesi progesteron hormonunu uyumlu seviyeye çeker ve hastaligin tedavisinde etkili rol oynar. Adet tarihinin ertelenmesinde, yumurtaliktan yumurta atilimini baskilama uygulamalarinda, agrili ve zor geçen adet dönemlerinde, adet görememe durumlarinda, adet disi ara kanama tedavilerinde ve adet öncesi sendromu tedavilerinde kullanilmaktadir.

Orgametril Yan etkileri;
Orgametril tablet diger ilaç türleri gibi bir takim yan etkileri de beraberinde getirmektedir. Bu yan etkiler hastanin vücut direncine göre hafif ya da siddetli olarak kendisini hissettirmektedir.
Orgametril tabletin hafif yan etkileri mide bulantisi ve kusmadir. Bunlarin yani sira kilo artisi ya da kilo kaybi yasanabilmekte ya da bas agrisi ve bas dönmesi gibi yan etkiler hissedilmektedir. Cinsel isteklerde görülen degisikliklerin yani sira hastalarin bir kisminda sivilcelenme, ara kanama ya da lekelenme tarzinda kanamalar tespit edilmistir. Bu tür yan etkiler hafif olarak degerlendirildigi için ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.

Orgametril Asiri Doz Alimi
Orgametril tablet bazi vakalarda daha ciddi yan etkilere neden olabilmektedir. Migren tipi bas agrisinin yani sira depresyon belirtileri görülmekte, hastalardan bazilari istah kaybi ve düsük ates gibi yan etkilerden sikâyetçi olmaktadir. Bunlarin yani sira hastalardan bir kismi koyu renkli idrar ve kil renginde diski gibi bulgulari fark etmekte, bazilari ise gözlerde ve cilt renginde sararma durumu yasamaktadir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri