Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

VOLTAREN YAN ETKİLERİ


By on 04:15


VOLTAREN YAN ETKILERI
Voltaren ampul agri kesici ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken diklofenak sodyum, vücutta agriya ve iltihaba sebep olan hormonlarin dengelenmesi uygulamalarinda kullanilmaktadir. Eklem iltihabinin neden oldugu agrilarin giderilmesinde ve iltihabin kurutulmasinda uygulanan Voltaren ampul, bazi yan etkilere neden olmaktadir.
Voltaren ampul yan etkileri her bünyede farkli özellikte hissedilmektedir. Genel olarak hafif olarak hissedilen yan etkiler, bazi vücut direnci zayif olan hastalarda daha ciddi boyutlara varabilmektedir.
Voltaren ampulün hafif yan etkileri mide bulantisi, kusma, ishal, hazimsizlik, mide eksimesi, gaz birikimi ya da kabizlik olarak ifade edilmektedir. Bunlardan baska hastalarin bazilarinda bas dönmesi, bas agrisi ve sinirlilik gibi bulgular tespit edilmektedir. Gözlerde görme kaybi ve kulaç çinlamasinin yani sira hastalarin bir kisminda cilt üzerinde kasinti ve döküntü gibi yan etkiler hissedilmektedir.
Voltaren ampul bazi vakalarda daha ciddi yan etkilere neden olabilmektedir. Gögüs agrisi, halsizlik, düzensiz kalp ritmi disinda görme kaybi gibi sorunlar yasanabilmektedir. Ciltte görülen mor lekeler ve istem disi kasilmalar disinda sisme ve ani kilo alimi fark edilmektedir. Hastalarin bir kisminda kanli ve katranimsi görüntüde diski ve kahve telvesini andiran kusma gibi bulgular ifade edilmektedir. Ayrica konusma bozuklugu ve denge problemleri de bildirilen yan etkiler arsindadir. Bu yan etkilerden birinin dahi hissedilmesi, ilaç kullanimina son vermek için yeterli sebeptir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri