Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Miko-Penotran vajinal ovül Yan etkileri


By on 08:00


MIKO-PENOTRAN VAJINAL OVÜL YAN ETKILERI

Miko-Penotran vajinal ovül Kullanimi;

Miko-Penotran vajinal ovül, kadin sagligina yönelik tedavilerde kullanilan ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken mikonazol maddesi vajinaya yerlesen mantar virüsleri ve bakteriler ile mücadele eder ve hastaligin kontrol altinda tutulmasin da etkili rol oynar. Vajinal mantar enfeksiyonlarinin ve bakteri kaynakli vajinal enfeksiyonlarin tedavisinde kullanilan Miko-Penotran vajinal ovül, bir takim yan etkileri de beraberinde getirmektedir. Bu yan etkiler genellikle hafif düzeydedir ve hastanin günlük hayatin da olumsuzluk yaratmaz.

Miko-Penotran vajinal ovül Yan etkileri;

Miko-Penotran vajinal ovül yüzeysel bir uygulamaya sahip olmasi açisindan kana karisma ihtimali de düsüktür. Bu yüzden sarsici düzeyde yan etkilere neden olmaz. Tedavi uygulanan hastalarda görülebilecek en siddetli yan etkiler uygulanan bölgede görülen yanma, kasinti ve tahris gibi bulgulardir. Bunlarin yani sira bazi hastalarda bas agrisi ve kramp tarzinda yan etkiler görülebilmektedir.

Miko-Penotran vajinal ovül alerji;

Alerji sorunu olan bayanlarin Miko-Penotran vajinal ovül tedavisi sürecinde daha dikkatli olmalari önemlidir. Tedavi sürecinde tüm ciltte kizariklik ya da kasinti gibi bulgular tespit edilirse, hasta nefes alip vermede güçlük yasarsa ya da dilde ya da dudaklarda sisme hissedilirse, hasta en yakin saglik kurumuna sevk edilerek müsahede altina alinmalidir.
Özel saglik sorunu olan bayanlarin Miko-Penotran vajinal ovül tedavisinde biraz daha hassas davranmalari mühimdir. Diyabet hastasi olanlarin, HIV virüsü tasiyanlarin, yüksek ates, karin agrisi ve kötü kokulu akinti sorunu olanlarin bu durumu ilgili hekime bildirmeleri gerekmektedir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri