Uyarı

15 Mayıs 2014 Perşembe

MODET KAPSÜL YAN ETKİLERİ


By on 10:20


MODET KAPSÜL YAN ETKILERI
Modet kapsül damar yapisini koruyan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken maddesi kalsiyum deposilat sayesinde, kilcal damarlarin içyapisini onararak daralmalari açar ve tikanikliklara engel olur. Diyabetin neden oldugu göz yapisinda bulunan damarlarin tedavisinde, hemoroit ve fissür tedavisinde, agri ve kramplara neden olan damar daralmalarinin tedavisinde, atardamar ve toplardamarlarda olusan sorunlardan ötürü yasanilan hastaliklarin tedavisinde kullanilan Modet kapsül bazi yan etkilere neden olabilmektedir.
Modet kapsülün yan etkileri genellikle hafif olarak seyreder ve kullanicinin hayatinda olumsuzluklara neden olmaz. Hafif yan etkileri sindirim sisteminde görülen Modet kapsül karin agrisi, mide bulantisi ve kusma gibi yan etkiler disinda, ishal ya da kabizlik gibi bagirsak faaliyetlerinde degisiklige sebep olabilir. Bu tür yan etkileri kullanicinin yasam standardinin düsürmeyeceginden bu asamada Modet kapsül tedavisini terk etmeye lüzum yoktur.
Modet kapsül bazi kullanicilarda daha ciddi yan etkilere de neden olabilmektedir. Yüksek ates, deride kasinti ve döküntü gibi yan etkiler disinda, ciltte ve bogazda yara olusumuna neden olabilmektedir. Kullanicilarin bir kismi siddetli eklem agrisindan sikâyet ederken, bazi kullanicilar ise bas agrisi ve bas dönmesi gibi yan etkilere maruz kalabilmektedir.
Alerjik bir bünyeye sahip olanlarin Modet kapsül kullaniminda daha dikkatli olmalari gerekmektedir. Ilaç kullanimi asamasinda dudaklarda ve dilde sisme görülürse, nefes almada güçlük ve gögüste agri hissedilirse hemen en yakin saglik kurumuna basvurmak önemlidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri