Uyarı

15 Mayıs 2014 Perşembe

Ornisid vajinal tablet Yan Etkileri


By on 09:23


ORNISID VAJINAL TABLET YAN ETKILERI

Ornisid vajinal tablet Kullanimi;
Ornisid vajinal tablet kadin hastaliklari tedavilerinde kullanilan ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken ornidazol maddesi, vajinaya yerlesen bakteri ya da parazitler ile mücadele ederek hastaligin kontrol altinda tutulmasinda etkili rol oynar. Trikomoniyaz hastaliginin tedavisinde kullanilmaktadir. trikomoniyaz vajinada kasinti, yanma, kirli sari renginde ve kötü kokulu akinti olarak kendisini belli eder.

Ornisid vajinal tablet Yan Etkileri;
Ornisid vajinal tablet diger ilaç türleri gibi bir takim yan etkilere neden olabilmektedir. Bu yan etkiler her hastada farkli düzeyde hissedilir. Hastanin vücut direnci yan etkilerinde seviyesini belirler.
Ornisid vajinal tabletin hafif yan etkileri uygulama bölgesinde görülen kasinti, yanma, tahris ve kizarikliktir. Bunlarin yani sira hastalarin bir kisminda mide bulantisi ve kusma görülmekte, bazilarinda ise bas agrisi ya da bas dönmesi gibi yan etkiler hissedilmektedir. Bu yan etkiler hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratmadigi için ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.

Ornisid vajinal tablet Zararlari;
Ornisid vajinal tablet bazi uygulamalarda daha ciddi yan etkileri hissedilmesine neden olabilmektedir. Bilinç bulanikligi, titreme ve koordinasyon bozuklugu gibi yan erkiler ciddi olarak degerlendirildigi için biri ya da biden fazlasi ayni anda hissediliyorsa, ilgili hekime ulasilmali ve hemen acil saglik destegi istenmelidir. Ayrica alerji sorunu olan hastalarin, hamilelerin ve süt veren annelerin içinde bulunduklari kosullari ilgili hekime belirtmeleri ve doktorun önerisine göre Ornisid vajinal tablet tedavisine baslamalari gerekir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri