Uyarı

15 Mayıs 2014 Perşembe

TADOLAK YAN ETKİLERİ


By on 00:33


TADOLAK YAN ETKILERI
Tadolak film tablet agri kesici ve iltihap sorunlarinda etkili ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken etodolak maddesi, vücutta iltihap ve agriya neden olan hormonlarin dengelenmesi uygulamalarinda kullanilmaktadir. Ayrica etodolak maddesinin ates düsürücü özelligi bulunmaktadir. Agrili adet dönemi agrilarinin giderilmesinde, gut hastaliginin tedavisinde, kas ve iskelet sistemi agrilarinin giderilmesinde, eklem romatizmalarinda ve eklem kikirdagi asinmalarinda agri kesici olarak kullanilmaktadir.
Tadolak film tablet tüm ilaç çesitleri gibi bazi yan etkilere neden olmaktadir. Genel olarak hafif düzeyde hissedilen yan etkiler, hastanin vücut direncine bagli olarak bazi durumlarda daha ciddi boyutlara ulasabilmektedir.
Tadolak film tablet yan etkileri bulanti, kusma, hazimsizlik, mide agrisi, ishal ya da kabizlik sorunlaridir. Bunlar disinda bazi hastalarda bas agrisi ve bas dönmesi gibi sorunlar yasanmakta, bazilarinda ise kasinti ve cilt döküntüleri görülmektedir. Ayrica hastalarin bir kisminda kulak çinlamasi ve görme bozukluklari fark edilmektedir. Bu yan etkiler hafif olarak degerlendirildigi için bu asamada ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Tadolak film tabletin bazi vakalarda daha ciddi yan etkiler ile karsimiza çiktigi görülmektedir. Düzensiz kalp ritmi ve nefes darliginin yani sira hastalarin bazilarinda böbrek yetmezligi ya da karaciger hasarlari hissedilmektedir. Kahve telvesi görünümünde kusma ve katranimsi diskinin yani sira gözlerde ve cilt renginde görülen sararmada, bildirilen yan etkiler arasinda yer almaktadir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri