Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Divina yan etkileri


By on 03:59


DIVINA YAN ETKILERI

Divina Kullanimi;

Divina Tablet hormon düzenlemesi uygulamalarinda kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken medroksiprogesteron asetat ve östradiol valerat, hormon düzensizliginin neden oldugu hastaliklarin tedavisinde kullanilmaktadir. Yumurtaliklarin operasyon ile alinmasinin ardindan yasanan hormon dengesizliklerinin tedavisinde, adet düzensizligi tedavisinde, menopoz döneminde yasanilan ates basmasi, gece terlemesi ve vajinal kuruluk tedavilerinde ve ayrica menopoz sonrasi gelisebilen kemik erimesi hastaliginin önlenmesi uygulamalarinda kullanilmaktadir.

Divina Yan Etkileri;

Divina Tabletin bazi yan etkileri de beraberinde getirdigi bilinmektedir. Hastanin vücut direncine göre seyreden yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedilmekte, ancak bazi uygulamalarda ciddi boyutlara varabilmektedir.
Divina Tabletin hafif yan etkileri mide bulantisi, kusma, bas agrisi ve yorgunluktur. Bunlarin yani sira kilo artisi ve ödemde Divina Tabletin yan etkileri arasinda yer almaktadir. Bunlar haricinde ara kanama, memelerde hassasiyet ve agri gözlemlenmekte, cinsel isteksizlik ve kisilik degisiklileri fark edilmektedir. Bu yan etkiler hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratmayacagi için bu asamada ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.

Divina Asiri Doz Alimi;
Divina Tablet bazi uygulamalarda daha ciddi yan etkilere neden olmaktadir. Memede ele gelen kitle, anormal vajinal kanama ve olagan disi bayilmalar bu yan etkilerden bazilaridir. Bunlarin disinda kalp hastaliklari, felç, uzuvlarda his kaybi ve zayiflik hissedilebilmektedir. Ayrica bacaklarda dolasim bozuklugu, migren nöbetleri sayisinda artis ve rahimde olagan disin büyüme de bu tür yan etkilerden bazilaridir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri