Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Neo-Penotran vajinal ovül Yan Etkileri


By on 03:46


NEO-PENOTRAN VAJINAL OVÜL YAN ETKILERI

Neo-Penotran vajinal ovül Kullanimi;

Neo-Penotran vajinal ovül, kadin sagligina yönelik tedavilerde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken metronidazol ve mikonazol nitrat, vajinaya yerlesen mantar virüsleri, bakteriler ve protozalar üzerinde etki eder ve hastaligin kontrol altina alinmasinda etkili rol oynar.
Vajina iltihaplanmasi ve vajinal kardidiyazlarin tedavisinde kullanilan Neo-Penotran vajinal ovül, bazi kullanicilarda bir takim yan etkilerin hissedilmesine neden olabilmektedir.

Neo-Penotran vajinal ovül Yan Etkileri;

Yüzeysel bir uygulamaya sahip olmasi bakimindan diger ilaç gruplari ile mukayese edilecek olursa Neo-Penotran vajinal ovül ‘ün yan etkileri daha hafif olarak seyretmekte ve hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratmamaktadir.
Neo-Penotran vajinal ovül yan etkileri uygulanan bölgede görülen kasinti, tahris ve kizarikliktir. Bunlarin yani sira kullanicilarin bir kisminda bas agrisi, karin agrisi, cilt döküntüleri görülebilir. Bu tür yan etkiler hafif olarak seyrettigi için panik yapilmamasi gerekir. Ancak alerji sorunu olan kullanicilarda bir takim alerjik reaksiyonlar hissedilebilir. Uygulama sonrasinda tüm vücutta kizariklik ya da kasinti fark edilirse, dilde ya da dudaklarda sisme görülürse, hasta nefes alip vermede güçlük yasarsa en kisa zaman içinde bir saglik kurumuna sevk edilerek kontrol altina alinmasi gerekir.

Neo-Penotran vajinal ovül Sakincalari;

Neo-Penotran vajinal ovül hamilelikte kullanim için güvenli sayilmamaktadir. Anne karnindaki bebegin gelisimine olumsuz etki edebilecegi ihtimaline karsilik, bu dönemde daha dikkatli olunmalidir. Ayni sekilde anne sütünden bebege geçebilecegi göz önünde bulundurulmali ve uygulamadan sonraki 48 saat bebek emzirilmemelidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri