Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Nizoral Ovül Yan etkileri


By on 01:00


NIZORAL OVÜL YAN ETKILERI

Nizoral Ovül Kullanimi;

Nizoral Ovül kadin hastaliklari tedavilerinde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken ketokonazol maddesi, vajinaya yerlesen mantar hücresinin dis zarinda tahribat yaratir ve hücrenin gelisip güçlenmesine engel olur. Böylece hastaligin kontrol altina alinmasinda etkili rol oynar. Akut vajinal mantar enfeksiyonlarinin tedavisinde ve kronik vajinal mantar enfeksiyonlarinin tedavisinde kullanilan Nizoral Ovül, diger ilaçlar ile mukayese edildigi zaman daha sansli bir uygulama oldugu görülmektedir.

Nizoral Ovül Yen etkileri;

Yüzeysel bir uygulamaya sahip olmasi bakimindan kana karisma ihtimali daha az olan Nizoral Ovül, çok hafif yan etkiler ile kendisini hissettirmektedir. Nizoral Ovül yan etkileri uygulanan bölgede görülen kasinti kizariklik yanma ve tahristir. Bunlarin yani sira hastalarin bir kisminda bas agrisi, karin agrisi ve deri döküntüleri bildirilmektedir. Ancak yukarida da belirttigimiz gibi bu yan etkiler çok hafif olarak hissedildigi ve hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratmadigi için endise yaratmamaktadir.

Nizoral Ovül Alerji;
Alerji sorunu olan kullanicilarin Nizoral Ovül tedavilerinde daha dikkatli ve uyanik olmalari mühimdir. Bu asamada vücutta kasinti ve kirmizi lekeler belirirse, hasta nefes alip vermede güçlük yasar ya da dilde ve dudaklarda sisme hissederse, en kisa zaman içinde en yakin saglik kurumuna sevk edilmesi ve müsahede altina alinmasi gerekir.
Nizoral Ovül tedavisinde ilaç kullanimi ile birlikte uygulanan bölgenin nefes alici özellige sahip giysiler kullanilmasi ve sorunlu bölgenin sürekli temiz ve kuru tutulmasi önemlidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri