Uyarı

17 Mayıs 2014 Cumartesi

ZESPİRA FİLM TABLET YAN ETKİLERİ


By on 16:58


ZESPIRA FILM TABLET YAN ETKILERI
Zespira film tablet 15 yas üstü astim hastaliklarinin tedavisinde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken montelukast maddesi sayesinde vücuda nüfuz eden alerjen maddeler karsisinda vücudun salgiladigi kimyasallari dengeler ve astim krizlerinin önlenmesinde etkili rol oynar. Diger ilaç gruplarinda oldugu gibi Zespira film tabletinde bazi yan etkileri oldugu bilinmektedir. Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde seyretmekte, ancak hastanin vücut direncine bagli olarak bazi durumlarda kendisini daha ciddi boyutta hissettirebilmektedir.
Zespira film tabletin hafif yan etkileri içinde en öne çikani uyku hali ve yorgunluk hissidir. Hasta bu dönemde siddetli bas agrisi yasayabilir, grip belirtilerine benzer tepkiler görülebilir. Burun akintisi, bogaz agrisi ve öksürük disinda agiz kurulugu, mide bulantisi ve buna bagli olarak kusmalar görülebilir. Bu yan etkiler uzmanlar tarafindan hafif olarak degerlendirildigi için, bu asamada ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Zespira film tabletin bazi hastalarda daha ciddi yan etkilere neden oldugu bilinmektedir. Halüsinasyonlar ve degisken ruh halinin yani sira anksiyete ve huzursuzluk hissi bas gösterebilir. Ayrica astim emarelerinde agirlasma, uzuvlarda uyusma yada karincalanma ve cilt üzerinde görülen döküntülerde bildirilen ciddi yan etkilerden bazilaridir. Bu yan etkilerden biri ya da birden fazlasi hissediliyorsa hemen ilaç kullanimina son verilmeli ve en yakin saglik kurumu ile baglanti kurularak saglik destegi alinmalidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri