Uyarı

10 Mayıs 2014 Cumartesi

VAGİ-HEX VAJİNAL TABLET YAN ETKİLERİ


By on 13:43


VAGI-HEX VAJINAL TABLET YAN ETKILERI

Vagi-Hex vajinal tablet antiseptik ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken heksetidin maddesi vajinaya yerlesen mikrop, bakteri ve mantar hücrelerini yok eder ve hastaligin kontrol altina alinmasinda yardimci rol oynar.
Vajinal antiseptik gerektiren vajinal enfeksiyonlari tedavilerinde uygulanan Vagi-Hex vajinal tablet, yüzeysel uygulamaya sahip olmasi sebebi ile önemli ölçüde yan etkiye neden olmaz. Bu özelligi sayesinde agizdan alinin ya da damar yolu ile uygulanan ilaçlara göre daha konforlu bir uygulamaya sahiptir. Vagi-Hex vajinal tabletin görülebilecek yan etkileri uygulanan bölgede kasinti, yanma, tahris ve kizarikliktir. Bunun disinda önemli bir yan etki görülmemektedir.
Alerji sorunu olan bayanlarin Vagi-Hex vajinal tablet uygulamalarinda biraz daha dikkatli olmalari gerekir. Eger uygulama sonrasinda dilde ya da dudaklarda sisme fark edilirse, hasta cilt üzerinde kasinti ya da döküntü hissederse ve nefes alip vermede güçlük yasarsa, en kisa zaman içinde en yakin saglik kurumuna sevk edilmesi ve müsahede altina alinmasi gerekir. Ayrica hamilelik ya da süt verme durumu olan bayanlarin bu süreçte daha dikkatli olmalari mühimdir. Anne karnindaki bebegin gelisimine zarar verip vermeyecegi hakkinda bilgi olmayan Vagi-Hex vajinal tablet kullanimi öncesinde ilgili hekime danismalarinda yarar vardir. Ayni sekilde süt yolu ile bebege geçme ihtimaline karsilik yine hekimden bilgi alinarak ilaç tedavisine baslanilmasi daha güvenli bir yoldur.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri