Uyarı

16 Mayıs 2014 Cuma

ALERJİ İLAÇLARI


By on 09:36

ALERJI ILAÇLARI
Alerji ilaçlari vücudun alerjiyi almasindan önce ve sonrasindaki asamalarda kullanilir. Içerigindeki etken katotifen, levosetirizin dihidroklorür, hidroksizin hidroklorür, feksofenadin hidroklorür gibi maddeler yoluyla vücutta bulunan dogal histaminlerin neden oldugu göz yasarmasi, hapsirik, ödem, kasinti ve burun akintisi sorunlarinda tedavi sürecinin hizlanmasina katki amaci ile kullanilmaktadir.
Alerji ilaçlari diger ilaçlar gibi bazi yan etkileri de beraberinde getirmektedir. Öncelikle kullanicininyukaridan yazili herhangi bir maddeye karsi hassasiyeti varsa bu durum dikkate alinmalidir.
Alerji ilaçlari yan etkilerinden en önemlisi uykusuzluk ve huzursuzluktur. Bunun disinda hasta bas dönmesi ve buna bagli olarak mide bulantisi yasayabilir ve sersemlik hissi hâsil olabilir. Bazi hastalarda agiz kuruluguna neden olabilen Alerji ilaçlari bazi hastalarda ise hiç bir yan etki yaratmaz.
Türkiye’de kullanilan bazi alerji ilaçlari ise sunlardir: Unisom, Telfast, Tavegyl, Volmax, Vivafeks, Talotren, Validol, Xyzal, Zyrtec, Zyntra, Zovirax, Yenizin, Zoretanin, Zespira, Zaditen gibi ilaçlardir bu ilaçlar hakkinda ayrintili bilgiye sitemizden ulasabilirsiniz.Amacimiz herkese ne kullandigi hakkinda bilgi vermek.
SAGLIKLI VE MUTLU GÜNLER…

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri