Uyarı

16 Mayıs 2014 Cuma

DOLVEN YANETKİLERİ


By on 00:18


DOLVEN YANETKILERI

Dolven agri kesici ve eklem iltihaplanmalarinin yani sira adet sancilarinin azaltilmasinda da kullanilan ilaçlardandir. Özellikle çocuklarda ates ve agri tedavilerinde kullanilan ilaçlar grubundadir. Bu ilaç çok yönlü kullanim alanlari olan ilaçlar grubundadir ve her doz artimi kesinlikle doktor kontrollü olmasi gerekmektedir. Dolven ,ibuprofen çok asiri yan etkisi olan bir ilaçtir. Kesinlikle eczanelerde reçetesiz verilmez yan etkileri ise söyle siralanmaktadir. Gögüs agrisi, konusmada bozukluk, görme veya denge kaybi problemleri, mide veya bagirsakta delinme gibi daha bir çok yan etkileri bulunmaktadir.

Dolven kullanmak zorunda kalan hastalarin kesinlikle doktor kontrolünde ve doz alimi kontrolünde bu ilacin alinmasi gerekmektedir. Dolven kullanan hastalarda en ufak yan etki görüldügü takdirde en yakin saglik kurulusuna bas vurmalari gerekmektedir.

Dolven ibuprofen reçete ve doz ayarina dikkat edilmesi gereken bir ilaçtir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri