Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Lubrin vajinal ovül Yan Etkileri


By on 14:41


LUBRİN VAJINAL OVÜL YAN ETKILERI

Lubrin vajinal ovül Kullanimi;

    Lubrin vajinal ovül kadin sagligina yönelik tedavilerde kullanilan ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken gliserin maddesi ve diger yardimci maddeler, vajinada var olan ya da sonradan gelisebilen vajinal kuruluk durumunda kullanilmakta ve hastanin konforuna hizmet etmektedir. Hamilelikten kaynaklanan ya da süt verme döneminde görülen vajinal kuruluk sorunlarinda, menopoz dönemi ve sonrasinda hissedilen kurulukta, stres kaynakli ya da ilaç kullanimina dayali vajinal kuruluklarda uygulanan Lubrin vajinal ovül, bir takim yan etkileri de beraberinde getirmektedir.

    Lubrin vajinal ovül Yan Etkileri;

Lubrin vajinal ovül yan etkileri genel olarak alerji sorunu olan kisilerde ortaya çikmaktadir. Ilacin içerigindeki maddelerden birisi ya da birden fazlasina karsi alerjisi olan kullanicilar, Lubrin vajinal ovül uygulamasi sirasinda uygulanan bölgede kasinti, yanma ya da batma hissedebilir, dilde ya da dudaklarda sisme fark edilebilir ya da hasta nefes alip vermede güçlük yasayabilir. Bu belirtilerden birisi ya da birden fazlasi ayni anda hissediliyorsa hemen ilaç kullanimina son verilmeli ve hasta en yakin saglik kurumuna sevk edilerek kontrol altina alinmalidir. Ayrica Lubrin vajinal övülün bir dogum kontrol yöntemi olmadigi kesin olarak bilinmeli ve eger bu yönde bir önlem alinmak isteniyorsa, etkili korunma yöntemlerinden birisi tercih edilmelidir.

Lubrin vajinal ovül  Zararlari;    

Hamilelikte ya da süt verme döneminde Lubrin vajinal övülün olumsuz etki yaratabilecegine dair arastirma bulunmadigindan, bu dönemlerinde bulunan bayanlarin Lubrin vajinal ovül kullanimindan uzak durmalari önerilir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri