Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Ketoral vajinal suppozituar Yan etkileri


By on 16:25


KETORAL VAJINAL SUPPOZITUAR YAN ETKILERI

Ketoral vajinal suppozituar Kullanimi;

Ketoral vajinal suppozituar kadin hastaliklari tedavilerinde kullanilan ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken ketokonazol maddesi, vajinaya yerlesen mantar virüsü ile mücadele eder ve hastaligin kontrol altinda tutulmasinda etkili rol oynar.
Vajinada görülen akut mantar enfeksiyonlari tedavisinde ve kronik mantar enfeksiyonlari tedavisinde uygulanan Ketoral vajinal suppozituar bir takim yan etkilere de sebep olabilmektedir.

Ketoral vajinal suppozituar Yan Etkileri;

Bu yan etkiler hastanin vücut hassasiyetine göre farklilik göstermek ile birlikte, topikal bir uygulamaya sahip oldugundan hafif olarak seyretmektedir.
Ketoral vajinal suppozituar yan etkileri uygulanan bölgede hissedilen kasinti döküntü ve tahris durumudur. Bunun disinda yan etki hissedilmemektedir. Direkt cilde uygulanan ilacin kana karisma ihtimalinin az olmasi bu bakimdan endiseye mahal birakmayacak düzeydedir. Ancak alerji sorunu olan kullanicilarda bir takim alerjik reaksiyonlar hissedilebilir. Uygulama esnasinda cildin tamaminda döküntü ya da kasinti hissedilirse, dilde ya da dudaklarda sisme görülürse, hasta nefes alip vermede güçlük yasarsa, ilaç kullanimina son verilerek en kisa zaman içinde en yakin saglik kurumuna sevk edilmeli ve müsahede altina alinmalidir.

Ketoral vajinal suppozituar zararlari;

Ketoral vajinal suppozituar kullanimi hamilelik ya da süt verme dönemindeki kadinlarda olumsuz etki yaratmamaktadir. Yüzeysel uygulamaya sahip oldugu için anne karnindaki bebegin ya da süt emen bebegin gelisimi üzerinde olumsuz etki yaratma ihtimali bulunmayan Ketoral vajinal suppozituar, bu özel dönemlerdeki bayanlar tarafindan güvenle kullanilabilmektedir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri