Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Gynotran vajinal ovül Yan Etkileri


By on 18:14


GYNOTRAN VAJINAL OVÜL YAN ETKILERI
Gynotran vajinal ovül mantar enfeksiyonlari tedavilerinde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken metronidazol ve mikanazol nitrat, mantar hücresinin zarinda etki eder ve hücrenin gelismesini güçlenmesini önleyerek hastaligin kontrol altina alinmasinda etkili rol oynar. Trikomoniyaz tedavisinde, vajinal iltihaplarin tedavisinde ve genital bölgede olusan mantar hastaliklarinin tedavisinde kullanilmaktadir.
Tüm ilaç türleri gibi Gynotran vajinal ovül de bazi yan etkileri de beraberinde getirmektedir, bu yan etkiler her hastada farkli düzeyde hissedilmekte ve hafif düzeyde seyretmektedir. Ancak hastanin vücut direncine bagli olarak bazi vakalarda daha ciddi boyutlara varabilmektedir.
Gynotran vajinal ovül hafif yan etkileri vajinada yanma, sizi ve kasintidir. Bunun yani sira hastalarin bir kisminda vajinal akinti miktarinin artisi tespit edilmistir. Mide bulantisi ve kusma gibi yan etkiler disinda hastalardan bazilari bu süreçte ishal ve karin agrisi gibi bulgulari ifade etmektedir. Bunlar disinda cilt üzerinde döküntü ve kasinti da bildirilen yan etkilerden bazilaridir. Bu yan etkiler hafif olarak hissedildigi sürece ilaç tedavisine uyulmasi gerekir. Ancak yan etkiler siddetli olarak hissediliyor ve hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratiyorsa, ilgili hekim durumdan haberdar edilmeli ve yeni bir tedavi yöntemine geçilmelidir.
Alerji sorunu olan hastalarin Gynotran vajinal ovül kullaniminda daha dikkatli olmalari gerekir. Bu süreçte dilde ve dudaklarda sisme görülür ve hasta nefes almada güçlük yasarsa, hemen en yakin saglik kurumuna sevk edilerek kontrol altina alinmalidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri