Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

ZELOXİM FİLM TABLET YAN ETKİLERİ


By on 19:07


ZELOXIM FILM TABLET YAN ETKILERI
Zeloxim film tablet iltihapli hastaliklarin tedavisinde agrikesici olarak kullanilmaktadir. Içerigindeki etken meloksikam maddesi, vücuttaki iltihabin yol açtigi agri hormonlarinin asagi seviyeye çeker ve hastanin konforuna yardimci olur. Iltihapli eklem romatizma tedavilerinde, eklem iltihaplarinin tedavisinde ve diger iltihap vakalarinin tedavisinde uygulanan Zeloxim film tablet, diger ilaç türleri gibi bazi yan etkileri de beraberinde getirmektedir. Bu yan etkiler her hastada farkli düzeyde hissedilmek ile birlikte genel olarak hafif olarak gözlemlenmektedir.
Zeloxim film tabletin hafif yan etkileri mide bulantisi, midede eksime ve yanma, mide agrisi, gaz, ishal ve kabizlik durumudur. Bunlar disinda hasta burun akintisi ve ciltte döküntüler yasayabilir, sinirlilik bas agrisi ve bas dönmesi sorunlari ile karsi karsiya gelebilir. Agizda kuruluk ve kulak çinlamasinin yani sira görmede bulaniklik ve terleme de bildirilen yan etkiler arasindadir. Bu yan etkiler hastanin yasam kalitesinde düsüse neden olmadigi sürece tedaviye devam edilmesi önerilir.
Zeloxim film tabletin bazi hastalarda daha ciddi yan etkilere sebep oldugu da bildirilmistir. Bu yan etkiler arasinda öne çikan katranimsi diski ve kahve telvesi görünümünde olan kusma vakalaridir. Bu asamada hasta solunum güçlügü yasayabilir ve gögüs agrisi hissedebilir. Görme bozuklugunun yaninda normalden daha az idrara çikma ya da hiç çikmama gibi sorunlar ve kas agrilari, kanamaya meyil durumlari da yasanabilmektedir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri