Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Gyno- travogen ovül Yan Etkileri


By on 22:53


GYNO-TRAVOGEN OVÜL YAN ETKILERI

Gyno- travogen ovül Kullaimi;

Gyno- travogen ovül kadin hastaliklari tedavisinde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken izokanozal nitrat vajinada olusan mantar hücrelerini etkisiz hale getirir ve hastaligin kontrol altinda tutulmasinda etkili rol oynar. Vajinal mantar enfeksiyonlari tedavisinde uygulanan Gyno-travogen ovül bazi yan etkileri de beraberinde getirmektedir. Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedilmektedir. Topikal uygulamaya sahip olmasi açisindan hastalar bu tedavi uygulamasinda daha sansli sayilmaktadir.

Gyno- travogen ovül Yan etkileri;

Gyno-travogen ovül yan etkileri uygulanan bölgede görülen kasinti, yanma ve cilt kizarikliklaridir. Ancak bu yan etkiler önemli sayilmadigi için ilaç tedavisinin devam etmesi uygun görülür. Ancak alerji sorunu olan kullanicilarda daha ciddi alerjik reaksiyonlar fark edilmektedir. Uygulama sonrasinda hasta tüm vücudunda kasinti ve döküntü hissederse, nefes alip vermede güçlük yasarsa, dilde ve dudaklarda sisme fark ederse ilaç kullanimina son verilmeli ve hasta en kisa süre içinde bir saglik kurumuna sevk edilerek müsahede altina alinmalidir.

Gyno- travogen ovül dikkat edilmesi gerekenler;
Gyno-travogen ovül kullanimi hamilelerde ve süt veren annelerde sorun teskil etmez. Kana karisma ihtimali düsük olan Gyno-travogen ovül, anne karnindaki bebegin gelisiminde olumsuz etki yaratmadigi için ve ayni sekilde süt yolu ile bebege geçme ihtimalinin düsük olmasi sebebi ile bu özellikteki bayanlar tarafindan uygulanmasinda hiçbir sakinca görülmemektedir. Ayrica diger ilaçlar ile etkilesme özelligi bakimindan oldukça güvenli sayilmaktadir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri