Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Copsam yan etkileri


By on 22:54


COPSAM YAN ETKILERI

Copsam kullanimi;

Copsam film tablet antidepresan ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken sitalopram hidrobromür beyinde kimyasal dengesizligine bagli gelisen anksiyete ve depresyon tedavilerinde kullanilmaktadir.
Depresyon tedavisinde, agorafobi ve sosyal fobi tedavilerinde, obsesif kompulsif bozuklugu tedavilerinde kullanilan Copsam film tablet, bir takim yan etkiler de beraberinde getirmektedir.

Copsam yan etkileri;

Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedilmekte, ancak hastanin vücut direncine bagli olarak bazi vakalarda daha ciddi boyutlara varabilmektedir.
Copsam film tabletin hafif yan etkileri mide bulantisi ve kusmadir. Bunun disinda hastalarin bir kisminda uykuya egilim ya da uyku bozuklugu hissedilmekte bazilarinda ise uyusukluk hali ve halsizlik bulgulari gözlemlenmektedir. Ayrica agiz kurulugu, salya artisi ve esneme de Copsam film tabletin yan etkilerinden bazilaridir. Kullanicilarin bir kismi cinsel isteksizlik ve iktidarsizlik gibi yan etkileri yasarken bazilari ise normalden fazla idrar yapma ve kilo degisimi gibi bulgulardan sikayetçi olmaktadir.

Copsam asiri doz alimi;
Copsam film tablet bazi uygulamalarda ciddi yan etkiler ile hastanin yasam kalitesinde düsüs yasamasina neden olabilmektedir. Genel olarak ruh halinde degisme görülen hasta anksiyete ve gerginlik yasamakta, agresif ve saldirgan tavirlar sergilemektedir. Ayrica intihara egilim, kendisine ve çevresindeki insanlara zarar verme düsüncesinde sabitlenen hasta bazi dönemlerde hizli ve düzensiz kalp ritminden sikayetçi olmakta ya da bilinç bulanikligi ve halüsinasyon görme gibi dengesizlikler yasayabilmektedir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri