Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Vagifem Yan Etkileri


By on 23:35


VAGIFEM YAN ETKILERI

Vagifem kullanimi;

Vagifem vajinal tablet kadin sagligina yönelik tedavilerde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken estradiol maddesi yapisinda bulundurdugu östrojen hormonu sayesinde östrojen hormonunu eksikliginden kaynaklanan sorunlarin tedavisinde kullanilmakta ve etkili çözüm sunmaktadir. Vajina duvarinda meydana gelen incelme sorunlarinin tedavisinde ve vajinal iltihaplari tedavisinde kullanilmaktadir.

 Vagifem yan etkileri

Vagifem vajinal tablet uygulamalarinda bir takim yan etkiler görülmektedir. Görülen yan etkiler her hastada farkli düzeyde ve farkli özellikte hissedilmektedir. Buna en önemli etken olarak hastanin vücut direnci gösterilmektedir.
Vagifem vajinal tabletin hafif yan etkileri mide bulantisi, kusma, bas agrisi ya da kilo artisidir. Bunlarin disinda hastalarin bir kisminda memelerde hassasiyet ya da akinti gibi bulgular fark edilirken, bazilarinda ise vajinal akinti ya da kanama görülebilmektedir. Ayak ve el bileklerinde görülen sislik ve ödem disinda, hastalarin bir kisminda vajinal enfeksiyon ya da vajina mantar enfeksiyonlari görülebilmektedir.

Vagifem asiri doz alimi;

Vagifem vajinal tablet bazi uygulamalarda daha ciddi yan etkilerin hissedilmesine neden olabilmektedir. Migren olusumu ya da var olan migrende siddetlenmenin yani sira asiri derecede vajinal kanama görülmekte, hastalarin bir kisminda ise karin bölgesinde agri, sislik ya da hassasiyet hissedilmektedir. Bunlarin yani sira meme kanseri olusumu ya da rahim kanseri olusumu da Vagifem vajinal tabletin ciddi yan etkileri arasinda yer almaktadir. Bu bulgulardan birisi ya da birden fazlasi fark ediliyorsa ilaç kullanimina son verilmelidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri