Uyarı

11 Mayıs 2014 Pazar

Macmiror Complex pomad Yan Etkileri


By on 11:12


MACMIROR COMPLEX POMAD YAN ETKILERI

Macmiror Complex pomad Kullanimi;

Macmiror Complex pomad kadin sagligina yönelik tedavilerde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken nistatin nifuratel maddesi, vajinada etkili olan mantar virüsünün etkisiz hale getirir ve hastaligin kontrol altinda tutulmasinda etkili rol oynar. Trikomoniyaz tedavilerinde, mantar enfeksiyonu tedavilerinde ve bakterilerin neden oldugu vajinal enfeksiyon tedavilerinde kullanilmaktadir.

Macmiror Complex pomad Yan Etkileri;

Yüzeysel uygulamaya sahip bir ilaç olmasi bakimindan Macmiror Complex pomadin yan etkileri yok denecek kadar azdir. Olasi yan etkileri de hafif düzeyde hissedilmekte ve hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratmamaktadir.
Macmiror Complex pomadin yan etkileri uygulanan bölgede hissedilen kasinti, yanma ve kizariklik biçiminde hissedilmektedir. Ancak alerji sorunu olan hastalarin ilacin etken maddesi nistatin nifuratel maddesine karsi reaksiyon gösterebilecegi unutulmamalidir. Uygulama asamasinda hasta tüm vücudunda kasinti ya da kizarikliklar fark ederse, nefes alip vermede güçlük yasarsa, dilde ya da bogazda sisme hissederse ilaç kullanimina son verilerek hasta en kisa süre içinde en yakin saglik kurumuna sevk edilmeli ve müsahede altina alinmalidir.

Macmiror Complex pomad Uyarilari

Macmiror Complex pomad uygulamasi döneminde cinsel iliskiden uzak durulmali ve mümkün oldugunda sorunlu bölge kuru ve temiz tutulmalidir.
Macmiror Complex pomadin hamilelik dönemindeki tedavilerde bebegin gelisimine zarar vermesi beklenilmez. Yüzeysel bir uygulama olmasi bakimindan kana karisma ihtimali çok düsük olan ilacin kullanimi yine de doktorun görüsü alindiktan sonra gerçeklestirilmelidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri