Uyarı

14 Mayıs 2014 Çarşamba

TANLFEX YAN ETKİLERİ


By on 15:15


TANLFEX GARGARA YAN ETKILERI
Tanflex gargara agri kesici ve vücuttaki iltihabi etkisiz hale getirme uygulamalarinda kullanilan ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken benzidamin hidroklorür, vücutta agriya neden olan biyolojik etkenler üzerinde çalisir ve kontrol altinda tutulmasinda etkili rol oynar. Kemoterapi ve isin tedavisi süreçlerinde agiz içinde olusan yaralarin iyilesmesinde, dis tedavilerinde, bademcik iltihabi ve farenjit tedavilerinde, agiz içi yaralarinin ve aftlarin tedavilerinde kullanilmaktadir.
Tanflex gargara bir takim yan etkilere sebep olabilmektedir. Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedilmekte ve hastanin yasam kalitesinde düsüslere neden olmamaktadir. Ancak hastanin alerjik sorunlari varsa benzidamin maddesine karsi reaksiyon gösterebilmektedir. Ilaç tedavisi süresi içinde hastanin dudaklarinda ya da dilinde sisme görülürse, hasta nefes alip vermede güçlük yasar ve boguluyormus hissine kapilirsa, cilt üzerinde kabarti ve döküntü fark ediliyorsa, en kisa zaman içinde bir saglik kurumuna sevk edilmesi önemlidir.
Tanflex gargara yan etkileri dilde ve agizda uyusma, karincalanma ve yanma hissidir. Bunlar disinda hasta tat almada farklilik yasayabilir agiz kurulugu ya da salya artisi hissedebilir. Mide bulantisi ve kusma gibi yan etkiler haricinde hasta bas dönmesi ve istah kaybi gibi sorunlar ile karsilasabilir. Ayrica istah kaybi da Tanflex gargaranin bildirilen yan etkileri arasinda yer almaktadir. Bu yan etkiler hafif olarak hissedildigi için bu asamada ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri