Uyarı

20 Mayıs 2014 Salı

UNİKLAR YAN ETKİLERİ


By on 08:01

UNIKLAR YAN ETKILERI


    Uniklar film tablet antibiyotik ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken klaritromisin maddesi vücuttaki bakteriler ile savasarak hastaligin kontrol altina alinmasinda etkili rol oynar. Cilt enfeksiyonlarinin tedavisinde, yumusak doku enfeksiyonlarinin tedavisinde, solunum sistemi enfeksiyonlarinin tedavisinde ve bazi mide ülserlerinin tedavisinde kullanilmaktadir.

Uniklar film tablet tedavilerinde bazi yan etkiler görülebilmektedir. Bu yan etkiler her hastada farkli düzeyde hissedilmekte ve hastanin vücut direncine bagli olarak bazi uygulamalarda daha ciddi boyutlara ulasabilmektedir.

Uniklar film tablet hafif yan etkileri mide bulantisi, kusma, ishal ya da kabizliktir. Bunlarin disinda hastalarin bir kisminda bas agrisi, bas dönmesi, sinirlilik ya da bilinç bulanikligi görülmektedir. Ayrica agizda nahos tat ve dislerde renk degisimi de Uniklar film tabletin hafif yan etkilerinden bazilaridir. Ciltte kasinti ve döküntünün yani sira bazi hastalarda vajinal akinti ve kasinti gibi yan etkiler görülmektedir bu tür yan etkiler hafif sayilacagi için bu asamada ilaç tedavisinin devam etmesi önerilir.

Uniklar film tablet ciddi yan etkileri hizli ve düzensiz kalp ritmi, gögüs agrisi ve nefes darligidir. Bunlar disinda hastalardan bir kismi kanli ve sulu ishalden bahsetmekte bazilari ise isitme sorunlari yasayabilmektedir: karaciger hasarina yol açabilen Uniklar film tablet, gözlerde ve cilt renginde sararma, konu renkli idrar ve kil renginde diski gibi bulgularin fark edilmesine sebep olabilir

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri