Uyarı

20 Mayıs 2014 Salı

VOLEFLOK YAN ETKİLERİ


By on 11:29

VOLEFLOK YAN ETKILERI

Voleflok film tablet antibiyotik ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken levofloksasin maddesi vücuttaki bakteriler ile mücadele eder ve enfeksiyonun kontrol altina alinmasinda etkili rol oynar. Zatürre, bronsit ve sinüzit gibi solunum yolu enfeksiyonlarinin tedavisinde, kil dönmesi, çiban, apse gibi yumusak deri enfeksiyonlarinin tedavisinde ve idrar yolu enfeksiyonlarinin tedavisinde kullanilan Voleflok film tablet, bir takim yan etkilere neden olmaktadir.
Voleflok film tablet yan etkileri her hastada farkli düzeyde ve farkli özellikte görülmektedir. Hatanin vücut direncine bagli olarak seyreden yan etkiler genellikle hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratmamaktadir.
Voleflok film tabletin hafif yan etkileri arasinda ilk göze çarpan mide bulantisi, kusma, ishal ve karin agrisidir. Bunlarin disinda hasta bu dönemde bas agrisi ve bas dönmesi gibi sorunlar yasayabilir. Sinirli ve depresif ruh haline bürünebilir. Ayrica bazi hastalarda tat alma duyusunda degisiklik ve istah kaybi yasanirken, bazilarinda ise vajinal akinti ve kasinti gibi bulgular göze çarpmaktadir.
Voleflok film tablet bazi kullanimlarda daha ciddi yan etkilere neden olabilmektedir. Kanli ve sulu ishalin disinda hasta bu dönemde bas dönmesi, hizli ve düzensiz kalp ritmi durumu yasayabilir. Istem diski kasilmalar ve sara nöbetleri geçirebilir. El ve ayak bileklerinde ödem, güçsüzlük ve halsizlik hali yasayabilir. Ayrica koyu renkli idrar ve kil renginde diski gibi yan etki belirtilerine maruz kalabilir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri