Uyarı

18 Mayıs 2014 Pazar

VOLMAX YAN ETKİLERİ


By on 17:57


VOLMAX YAN ETKILERI
Volmax tablet alerjenlerin neden oldugu astim nöbetlerinin ve solunum yolu hastaliklarinin tedavilerinde kullanilan ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken salbutamol maddesi, gögüs kaslarini gevsetir ve nöbet esnasinda olusan kasilmalarin önüne geçer. Hafif ve orta dereceli astim hastaligi tedavilerinde, kronik bronsit tedavilerinde ve amfizem hastaligi tedavilerinde kullanilmaktadir.
Tüm ilaç türleri gibi Volmax tabletinde bazi yan etkileri görülmektedir, bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedilmekte, ancak hastanin vücut direncine bagli olarak bazi vakalarda daha ciddi boyutlara varabilmektedir.
Volmax tabletin hafif yan etkileri arasinda ilk göze çarpan bas agrisi, bas dönmesi ve sersemlik hissidir. Bunlar disina hastalarin bir kisminda uykusuzluk, sinirlilik hali, agiz ve bogazda olusan tahris görülmektedir. Ayrica titreme ve kas kramplari da bildirilen yan etkiler arasinda yer almaktadir. Bu tür yan etkiler hafif olarak degerlendirilir ve ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Volmax tablet bazi kullanimlarda daha ciddi yan etkiler yasanmasina neden olmaktadir. Tasikardi, düzensiz ve hizli kalp ritmi bunlarin basinda gelmektedir. Bunlar disinda hastanin dilinde ve dudaklarinda sisme görülmekte, bazi vakalarda hasta nefes almada güçlük yasamaktadir. Bunlarin yan sira cilt üzerinde isilik benzeri döküntüler fark edilmekte, kasinti ile birlikte kurdesen gözlemlenmektedir. Bu yan etkilerden birisi ya da birden fazlasi ayni anda hissedilirse, hasta en kisa zamanda bir saglik kurumuna sevk edilmelidir.


About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri