Uyarı

23 Mayıs 2014 Cuma

TARİVİD YAN ETKİLERİ


By on 20:14

TARIVID TABLET YAN ETKILERI
Tarivid film tablet antibiyotik ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken ofloksasin maddesi vücuttaki bakteriler ile savasir. Bronsit zatürre gibi solunum yolu enfeksiyonlarinin, kulak burun bogaz enfeksiyonlarinin, üreme organlari ve prostat ile ilgili enfeksiyonlarin, kemik ve eklem enfeksiyonlarinin, deri ve yumusak doku enfeksiyonlarinin tedavisinde ayrica idrar yolu enfeksiyonlarinin, safra yollari enfeksiyonlarinin ve bel soguklugu hastaliginin tedavisinde kullanilmaktadir.
Tarivid film tablet yan etkileri her hastada farkli biçimde gözlemlenmektedir. Hastanin vücut direnci bu yan etkilerin seviyesini de etkilemekte, ancak genel olarak hafif düzeyde hissedilmektedir.
Tarivid film tablet hafif yan etkileri arasinda öne çikan mide bulantisi, kusma, ishal ve karin agrisidir. Bunlar disinda hasta bu dönemde bas dönmesi ve bas agrisi sorunlari yasayabilir, ayrica uyku düzensizligi ve huzursuz ruh hali ile mücadele etmek durumunda kalabilir. Hastalarin bir kisminda vajinal akinti ve kasinti gibi bulgular gözlemlenirken, bazilarinda ise cilt üzerinde kasinti ve döküntüler hissedilmektedir.
Tarivid film tabletin agri yan etkilere sebep oldugu belirtilmektedir. Kanli ve sulu ishal disinda hastada depresyon ve agresif tavirlar hissedilmekte, hizli ve düzensiz kalp ritmi fark edilmektedir. Bilinç bulanikligi ve anormal düsünce gibi yan etkilerin yani sira el ve ayak eklemlerinde sislikler görülmekte, kolay çürük olusumu ve kanamaya meyil gözlemlenmektedir. Ayrica cilt üzerinde kabarcik, döküntü ve kasinti da bildirilen yan etkiler arasindadir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri