Uyarı

23 Mayıs 2014 Cuma

TAVANİC YAN ETKİLERİ


By on 15:45

TAVANIC YAN ETKILERI
Tavanic film tablet antibiyotik ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken levofloksasin maddesi vücuttaki bakteriler ile savasir ve hastaligin kontrol altina alinmasinda etkili olur. Sinüzit bronsit ve zatürre gibi solunum yolu enfeksiyonlarinin tedavisinde, çiban apse kil dönmesi gibi yumusak doku enfeksiyonlarinin tedavisinde, idrar yollari tedavisinde ve prostat iltihaplanmasinda kullanilmaktadir.
Tüm ilaç türleri gibi Tavanic film tabletinde bazi yan etkileri bulunmaktadir. Hastanin vücut direncine göre beliren yan etkiler genel olarak hafif olarak hissedilmekte, ancak bazi direnci düsük hastalarda daha ciddi boyutlara varabilmektedir.
Tavanic film tabletin hafif yan etkileri arasinda ilk olarak mide bulantisi, kusma, ishal ya da kabizlik bildirilmektedir. Bunun disinda bas agrisi ve bas dönmesi de belirtilen yan etkiler arasinda yer almaktadir. Ayrica sinirli ve tedirgin ruh hali, halsizlik ve güçsüzlükte ifade edilmektedir. Vajinal akinti ve kasintinin yani sira kas agrisi, ciltte görülen kasinti ve uyku bozuklugu da Tavanic film tabletin hafif yan etkileri arasinda yer almaktadir.
Tavanic film tabletin agir yan etkileri hizli ve düzensiz kalp ritmi, kanli ve sulu ishaldir. Ayrica koyu renkli idrar ve kil renginde diskida ifade edilen yan etkilerden bazilaridir. Hastalarin bir kisminda istem disi kasilmalar görülürken, halüsinasyon ve bilinç bulanikligi gibi bulgular gözlemlenmektedir. Ayrica el ve ayak eklemlerinde sislikler tespit edilmektedir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri