Uyarı

14 Mayıs 2014 Çarşamba

TERMACET YAN ETKİLERİ


By on 01:17


TERMACET YAN ETKILERI
Termacet film tablet agri kesici ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken parasetamol maddesi vücutta agriya sebep olan hormonlarin üretimini dengelemekte kullanilmaktadir. Bas agrisi, karin agrisi, kas agrisi, eklem iltihabi, bel agrisi, ates, sirt agrisi ve dis agrisi tedavilerinde uygulanan Termacet film tablet, kullanicilarda bazi yan etkileri hissedilmesine neden olabilmektedir. Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedilmekte ancak bazi vakalarda daha ciddi boyutlara ulasabilmektedir.
Termacet film tabletin yan etkileri arasinda ilk göze çarpan mide bulantisi ve kusmadir. Hastalarin bir kismi tedavi sürecinde deri ya da gözlerde sararma fark etmekte, karin agrisi, karinda sislik, koyu renkli idrar ya da kil renginde diski gibi bulgulardan bahsetmektedir. Ayrica kolay çürüme ve kolay kanam gibi yan etkilerde Termacet film tablet kullanicilari tarafindan ifade edilmektedir. Eger bu belirtilerden birisi ya da birden fazlasi ayni anda hissediliyorsa hemen ilaç kullanimi kesilmeli ve hasta bir saglik uzmani tarafindan kontrol altina alinmalidir.
Parasetamol maddesine karsi duyarliligi olan kisilerin Termacet film tablet kullanimi sürecinde daha dikkatli olmalari gerekir. Bu süreçte dudaklar ve dilde sisme hissedilirse, nefes alip vermede güçlük yasanirsa, cilt üzerinde kurdesen ve ürtiker fark edilirse, hemen bir saglik kurumu ile baglanti kurulmali ve hasta müsahede altina alinmalidir. Ayrica gebelik ve emzirme dönemlerinde eger Termacet film tablet alinmasi gerekiyorsa, hekime danismakta fayda vardir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri