Uyarı

21 Mayıs 2014 Çarşamba

TETRADOX YAN ETKİLERİ


By on 10:59

TETRADOX YAN ETKILERI
Tetradox kapsül antibiyotik ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken doksisiklin hiklat maddesi, vücuttaki bakterilerin kontrol altina alinmasina ve dolayisi ile hastaligin tedavisine yardimci olarak kullanilmaktadir. Deri ve yumusak doku enfeksiyonlarinin tedavisinde solunum yolu enfeksiyonlarinin tedavisinde üreme ve bosaltim sistemi enfeksiyonlarinin tedavinde mide ve bagirsak enfeksiyonlarinin ve göz enfeksiyonlarinin tedavisinde kullanilmaktadir.
Tetradox kapsülün bazi yan etkiler de beraberinde getirdigi bilinmektedir. Bu yan etkiler her hastada farkli özellik ve farkli düzeyde görülmek ile birlikte, genel olarak hafif düzeyde seyreder.
Tetradox kapsülün hafif yan etkileri arasinda ilk öne çikan mide bulantisi, kusma, ishal ya da kabizlik sorunlaridir. Bunlarin haricinde hasta Tetradox kapsül tedavisi sürecinde dilde sisme yutkunma güçlügü yasayabilir. Istah kaybi, genital ve rektum bölgesinde görülen yara ve sislikler de bildirilen yan etkiler arasinda yer almaktadir. Bu yan etkiler hastanin yasam kalitesinde düsüs yaratmadigi sürece ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Tetradox kapsül bazi vakalarda daha ciddi yan etkilerin ifade edilmesine sebep olmaktadir. Kanli ve sulu ishalin yani sira hastalarin bir kisminda kolay kanama ve kolay çürük olusumu gibi yan etkiler hastalar tarafindan dile getirilmektedir. Bu yan etkiler ciddi olarak degerlendirildigi ve hasta açisinda daha önemli sorunlara neden olabilecegi için bu yan etkilerden biri ya da birden fazlasi hissedildigi zaman, ilaç tedavisine son verilmelidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri