Uyarı

13 Mayıs 2014 Salı

TİLAC YAN ETKİLERİ


By on 11:01


TİLAÇ YAN ETKILERI
Tilac film tablet agrikesici ilaçlar sinifindandir. Içerigindeki etken etodolak maddesi vücutta iltihap ve agriya sebep olan biyolojik etkenler ile mücadele eder ve ayni zamanda ates düsürücü özelligi vardir. Eklemsel yapilardaki bozulmalardan kaynaklanan agrilarin tedavisinde, eklem kikirdagindaki asinmalarin tedavinde ve eklem iltihaplanmasi tedavilerinde kullanilmaktadir.
Tilac film tabletin bazi yan etkileri de görülmektedir. Genel olarak hafif düzeyde hissedilen yan etkiler bazi uygulamalarda, hastanin vücut direncine bagli olarak daha agir düzeyde hissedilmektedir.
Tilac film tabletin hafif yan etkileri mide bulantisi, kusma, ishal ve karin agrisidir. Bunlarin disinda hastalarin bir kismi gaz sikismasi ve kabizlik sorunundan bahsetmektedir. Kulaklarda çinlama, bas agrisi, bas dönmesi ve sersemlik hissi de ifade edilen yan etkiler arasinda yer almaktadir. Bu tür yan etkiler hafif olarak degerlendirildigi için, bu asamada ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Tilac film tablet bazi vakalarda daha ciddi yan etkilerin hissedilmesine neden olmaktadir. Gögüs agrisi ve nefes almada güçlük yasanmasinin yani sira hastalarin bir kismi hizli ve düzensiz kalp ritminden sikâyetçi olmaktadir. Ayrica mide ülseri ve mide kanamasi gibi ciddi yan etkiler yasanmakta böbrek yetmezligi ve cilt üzerinde ciddi boyutta alerjik reaksiyon görülebilmektedir. Sislik ve ani kilo alma, gözlerde ve cilt renginde ki sararma haricinde, hastalarin bir kismi katranimsi diski ve kahve telvesi görünümünde kusma bulgularindan bahsetmektedir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri