Uyarı

13 Mayıs 2014 Salı

VERMİDON YAN ETKİLERİ


By on 00:28


VERMIDON YAN ETKILERI
Vermidon tablet agri kesici ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken parasetamol ve kafein maddesi vücuttaki yüksek ates ve buna bagli olarak gelisen agrilarin giderilmesinde, bas, dis ve kas agrilarinin giderilmesinde ayrica romatizmal ve eklem agrilarinin hafifletilmesinde kullanilmaktadir.
Tüm ilaç gruplari gibi agri kesici olarak kullanilan Vermidon tabletinde bazi yan etkileri bulunmaktadir. Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedilmekte, hastanin vücut direncine bagli olarak bazi durumlarda daha ciddi boyutlarda yasanabilmektedir.
Vermidon tabletin hafif yan etkileri uykusuzluk, huzursuzluk ve sinirlilik halidir. Bunlar disinda hastalarin bir kisminda cilt üzerinde döküntü ve kasinti bildirilirken, geçmisinde mide sorunlari yasayan Vermidon tablet kullanicilarinin mide eksimesi, mide agrisi ve sindirim sisteminde gaz sikismasi gibi yan etkilerden sikayet ettigi bildirilmistir. Bu yan etkiler kullanicinin yasam kalitesinde olumsuz etki etmeyecegi için ilaç tedavisinin devam edilmesi önerilir.
Vermidon tablet bazi kullanicilarda daha ciddi yan etkilerin yasanmasina neden olabilmektedir. kansizlik ve kan degerlerinde bozukluk gibi yan etkiler, Vermidon tabletin hastanin karacigerinde sorun yarattiginin göstergesidir. Ayrica hipoglisemi, gözlerde ve cilt renginde görülen sarilik, idrar renginde koyulasma ve düzensiz kalp ritmi de bildirilen yan etkiler arasinda yer almaktadir. Bu yan etkilerden biri dahi fark edilmis ise hastanin ilaç kullanimina son vermesi ve en yakin saglik kurumu ile baglanti kurmasi önemlidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri