Uyarı

12 Mayıs 2014 Pazartesi

VOLFENAKS YAN ETKİLERİ


By on 11:07


VOLFENAKS YAN ETKILERI
Volfenaks ampul agri kesici ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken diklofenak sodyum maddesi, özellikle iltihabi hastaliklarda ortaya çikan agrilarin kontrol altina alinmasi tedavilerinde kullanilmaktadir. Iltihapli eklem romatizma tedavilerinde ve ankilozan spondilit hastaligi tedavilerinde uygulanmaktadir.
Volfenaks ampul tüm ilaç türleri gibi bazi yan etkileri beraberinde getirmektedir. Bu yan etkiler hastanin genel durumu ile baglantili olup çogunlukla hafif düzeyde seyretmektedir.
Volfenaks ampulün yan etkileri arasinda ilk olarak bulanti, kusma, hazimsizlik, ishal ve gaz sikismasi gösterilmektedir. Bunlar disinda hasta bu dönemde yorgunluk ve halsizlik sorunlarini ifade etmekte, bazi hastalar ise bas dönmesi ve bas agrisi gibi yan etkileri bildirmektedir. Ayrica kulak çinlamasi ve cilt döküntüleri de bildirilen yan etkiler arasindadir. Bu yan etkiler hafif olarak degerlendirildigi için, bu asamada ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Volfenaks ampul bazi kullanimlarda daha agir yan etkilerin yasanmasina neden olmaktadir. Gögüs agrisi ve düzensiz kalp ritmi bunlarin basinda gelmektedir. Bazi hastalar ilaç tedavisi sürecinde görme ve duyma kayiplari yasamakta, bazilari ise denge saglayamama gibi yan etkilerden sikâyetçi olmaktadir. Ayrica katranimsi diski ve kahve telvesi görünümünde kusma gibi belirtiler de hastanin hayatini olumsuz etkilemektedir. Ani gelisen sisme ve ödem disinda normalden az idrara çikma ya da hiç çikmama gibi sorunlar yasanabilmekte, hastanin göz renginde ve cilt renginde sararma görülebilmektedir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri