Uyarı

12 Mayıs 2014 Pazartesi

VOLPAN YAN ETKİLERİ


By on 04:10


VOLPAN YAN ETKILERI
Volpan tablet agri kesici ilaçlar grubundandir. Içerigindeki etken parasetamol maddesi vücutta agri olusumuna sebep olan kimyasallarin dengelenmesinde kullanilmaktadir. Bas agrisi, dis agrisi, bel agrisi, soguk alginligi, ates, kas agrisi ve sirt agrisi sorunlarinda hastanin rahatlamasi amaci ile kullanilmaktadir.
Tüm ilaç türleri gibi Volpan tablette bazi yan etkilere neden olabilmektedir. Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde seyretmek ile birlikte, hastanin vücut direncine göre bazi vakalarda daha ciddi boyutlara varabilmektedir.
Volpan tabletin yan etkileri mide hassasiyeti ve mide eksimesidir. Bunlar disinda mide bulantisi ve kusmada bu yan etkiler arasindadir. Volpan tablet tedavisi uygulanan hastalarin bir kisminda ciltte döküntü ve kasinti gibi bulgular ifade edilirken, bazilarinda ise halsizlik ve güçsüzlük gibi yan etkiler bildirilmektedir. Ayrica kabizlik, hazimsizlik ya da ishal gibi sindirim sistemi sorunlari da hastalar tarafindan belirtilmektedir. Bu yan etkiler genel olarak hafif düzeyde hissedildigi ve hastanin yasam kalitesinde olumsuz etki etmeyecegi için bu asamada ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Volpan tablet bazi vakalarda daha ciddi yan etkileri yasanmasina sebep olabilmektedir. En önemli yan etkisi karacigerde meydana gelen hasardir. Hasta bu asamada koyu renkli idrar ve kil renginde diski gibi durumlar fark edebilir ayrica gözlerde ve cilt renginde sararma hissedilebilir. Bunlar disinda kolay kanama ve çürümeye meyilde bildirilen yan etkiler arasindadir.


About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri