Uyarı

12 Mayıs 2014 Pazartesi

XEFO YAN ETKİLERİ


By on 03:38


XEFO YAN ETKILERI
Xefo rapid film tablet agrili iltihabi hastaliklarin tedavisinde agri kesici olarak kullanilmaktadir. Içerigindeki etken lornoksikam maddesi, insan vücudundaki iltihabin neden oldugu agri ile biyolojik olarak mücadele eder ve hastanin bu dönemi konforlu bir sekilde geçirmesine etkili rol oynar. Ani olarak gelisen kisa süreli iltihabi agrilarin tedavisinde kullanilan Xefo rapid film tablet, bazi kullanicilarda yan etkilerin yasanmasina neden olabilmektedir. Bu yan etkiler kullanicinin vücut direncine göre farkliliklar gösterebilmekte ve genel olarak hafif düzeyde seyretmektedir.
Xefo rapid film tabletin hafif yan etkileri mide bulantisi ve kusmadir. Bunlarin yani sira mide hassasiyeti yasayan hastalarda karin agrisi, gaz, kabizlik ya da ishal gibi yan etkiler görülebilmektedir. Ayrica istah kaybi, bas dönmesi ve sersemlik hissi de fark edilmektedir. Bazi hastalar bu dönemde agiz kurulugundan sikâyetçi olurken, bazilari ise görme sorunlari yasadigini bildirmektedir. Bu yan etkileri hafif sayilacak düzeyde görüldügü sürece ilaç tedavisine devam edilmesi önerilir.
Xefo rapid film tabletin bazi vakalarda daha ciddi yan etkilere neden olabildigi belirtilmektedir. Katranimsi ve ishal seklinde diskinin yani sira kahve telvesi görüntüsünde kusma görülebilmekte ve kanli öksürük fark edilebilmektedir. Bunlar disinda mide ve bagirsak kanamasina yol açabilen Xefo rapid film tablet bazi kullanicilarda kanama ve çürük olusumuna meyil gibi yan etkilerin görülmesine sebep olabilmektedir. Ayrica halsizlik ve güçsüzlükte bildirilen yan etkiler arasindadir.


About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam 468*60

reklam yeri